Blogul surprizata, cea mai noua aditie la brand-ul nostru

Blogul surprizata, cea mai noua aditie la brand-ul nostru

Primul nostru blog post!

 

    Echipa surprizata.ro este deosebit de incantata sa va prezinte deschiderea sectiunii noastre de postari de bloguri! Noi speram ca acest blog ne va fi de ajutor in a va tine la curent cu tot cee ce tine de brand-ul nostru, fie ca vorbim despre oferte noi, schimbari, aditi, concursuri si multe altele! Pe langa asta, de asemenea va vom aduce noutati saptamanale despre topici relevante, impreuna cu opiniile unor experti legate de acele topici, cu scopul de a utiliza platforma noastra pentru a impartasi informatii importante oricarei persoane ce este dispusa sa citeasca ceea ce punem noi jos cu stiloul digital pe aceasta hartie digitala, cum s-ar spune. 
 

De la noi, pentru voi

 

     Cu ocazia inaugurari primului nostru blog, avem de gand sa va prezentam ceva ce cu siguranta, o sa va serveasca cu folos. Te-ai aflat vreodata in situatia in care data unei zile speciala a unei persoane dragi se apropia rapid, iar tu inca nu erai sigur ce cadou ai putea sa-i faci? Ei bine, noi va oferim o solutie: o sa iti prezentam sase idei de cadouri ce, speram, ca o sa se potriveasca in orice situatie, pentru orice persoana iubita din viata ta si, de ce nu, chiar pentru tine insu-ti! 
 











 
  • Un tricou personalizat ideal pentru orice iubitor de bere

      Desi berea nu este bautura nationala a Romaniei, (acest loc fiind rezervat pentru traditionala tuica) este un fapt cert ca noua romanilor ne place berea! Asa ca, pentru orice iubitor (in moderatie) a acestei bauturi arhi-cunoscuta si arhi-apreciata, va prezentam acest tricou personalizat
     










 
  • Pentru orice sofer sau om care plecat mult de acasa, avem acest breloc personalizat

      Multi dintre noi avem joburi si vieti ce ne tin departe de cei dragi si familie pentru multe ore sau chiar zile la rand iar de multe ori ceea ce ne motiveaza sa continuam sa facem ceea ce facem sunt acei oameni ce ne asteapta acas. Asa ca, pentru a nu uita niciodata de acei oameni speciali si sa ai grija de tine, noi iti recomandam un breloc personalizat cu un mesaj calduros! 
     










 
  • Un cadou care sa-ti aminteasca mereu de timp si de cei dragi

      In ziua de astazi, trebuie mereu sa ai vedere ce faci cu timpul tau si cine sunt oameni importanti din viata ta, fie ei prieteni, familie sau parteneri de viata. In acest scop, pentru a nu-ti scapa din priviri nici una nici alta, iti prezentam acest ceas personalizat! Nu o sa pierzi din priviri nici timpul zilei, dar nici ceea ce conteaza cel mai mult: conexiunile pe care ti le-ai facut de-a lungul vieti.
     










 
  • Ceva pentru iubitori de muzica

      Una dintre, daca nu chiar cea mai populara forma de arta din lumea este muzica. Orice om poate sa aprecieze o muzica buna, iar pentru multi dintre noi, este nevoie de o singura piesa speciala ca sa ne defineasca ca oameni si sa ne aminteasca de cele mai minunate momente ale vietii, mai ales alaturi de persoana careuia ne dedicam toata iubirea. Oferai aceasta placheta personalizata celui iubit sau celei iubite, semnata cu melodia ce defineste relatia voastra!
     










 
  • Un cadou fantastic ce captureaza o multime de momente minunate

      Pentru a tine intr-un singur loc cele mai frumoase amintiri fotografice, ordonate intr-o forma estetica si placuta, iti prezentam aceasta placheta personalizata cu 8 poze, textura de fundal si text--toate la alegerea ta! O decoratie perfecta pentru casa si un cadou genial pentru toata familia, pentru iubiti, chiar si pentru cei mai buni prieteni daca doriti! 
     












      Speram ca primul nostru blog va servi ca o introducere placuta la modelu pe care o sa-l urmarim pe viitor si speram ca o sa continuati sa va bucurati de serviciile noastre ca si inainte, plus, tot ceea ce avem de gand sa facem pe viitor! Ramaneti pe faza, ave-ti grija de voi si de cei dragi si o zi excelenta! Va multimim! 

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!