De 1 Mai, fa-le o surpriza oamenilor muncitori

De 1 Mai, fa-le o surpriza oamenilor muncitori

1 Mai, Ziua Internationala a muncii


   1 Mai este, asa cum bine stie intreaga lume, ziua internationala a muncii/muncitorilor (cunoscuta si ca Labor Day in engleza). Aceasta sarbatoare mondiala este una dintre cele mai bine cunoscute si celeberate ocazii in intreaga lume si este vazuta ca o celebrare pozitiva a muncitorilor lumii si a muncii pe care o depun ca fiecare dintre noi sa poata traii vietiile pe care le avem. Pana la urma, este datorita oamenilor muncitori ca fiecare dintre noi ca avem mancare pe masa, si ca avem unde locuii si toate lucrurile de care ne bucuram, fie ele masini sau calculatoare sau un pahar de vin adevarat de tara. Insa, lucrurile nu au stat mereu asa.
  
   Initial, Ziua muncii a inceput ca un protest in secolul al 19-lea ce advoca pentru stabilirea unui program de munca, deoarece pe atunci, nu era ceva iesit din comun ca o persoana sa lucreze de dimineata pana seara in fiecare zi, pentru saptamani la rand. Fiecare fabrica si sef si companie isi facea propriul program pe atunci--acest lucru este adevrat si in ziua de astazi, dar, cu regulati mult mai stranse si mai avantajoase pentru muncitori. Acest lucru este multumita acelor proteste din secolul al 19-lea, ce, intr-un final, au convins marile tari ale lumii (America, Franta, Anglia, etc.) sa stabilieasca ziua de munca de 8 ore, si saptamana de munca de 40 de ore. 

   Desi, dupa ce aceste proteste au schimbat piata muncii pentru totdeauna si au cimentat ziua de 1 mai ca o sarbatoare internationala, tariile din estul Europei, ce erau sub control comunist in secolul al 20-lea, au avut o abordare complet diferita asupra ei. In loc de adunari simple ale muncitorilor in orase in ziua lor libera, tarile comuniste au transformat 1 mai intr-o zi de parada, in care lideri partidurilor comuniste treceau prin orase, atat mici cat si mari ca sa-i felicite pe muncitori. Ei erau acompaniati de intregi regimente militari, iar muncitori tineau ridicate steagurile natiunilor sovietice precum si placarde cu diferite mesaje legate de munca si piata muncii. Romania, evident, a fost una dintre acele tari cari participai la acest evniment, mai ales in capitala tari--Bucuresti.















 


De ziua muncii, arate-le oamenilor ca apreciezi ceea ce fac
 

  Desi fiecare dintre noi are motivele sale personale pentru care faceea ce face, un lucru este cert: nimeni nu vrea sa munceasca degeaba. Toata lumea vrea ca eforturile lor sa fie rasplatite, asa ca, de ce sa nu fi tu cel ce-i rasplateste cu un cadou ce le va arata cat de mult inseamna pentru tine? 
 

O prima idee buna pentru aceasta ar fi o placheta personalizata pentru toata echipa de la munca


























   Este des spun ca ai doua familia: cea in care te-ai nascut, si cea pe care o gasesti in timp, dea lungul vietii. Pentru multi, aceasta a doua-a familie este chiar oameni alaturi de care lucrezi! Noi ce-i de la surprizata.ro, ca o familia de colegi de munca la alta, va recomandam aceasta placheta cu mare placere! Ea poate fi personalizata cu orice poze si text doriti!
 

O a dou-a idee, pentru cei ce si-au terminat lungul drum al muncii



   Desi noi ca oameni muncim toata viata noastra, intr-un fel sau altul, este cert faptul ca munca oficial, cum s-ar spune, se incheie odata iesit la pensie. Acest moment este unul major pentru majoritatea oamenilor deoarece pensia reprezinta, cumulativ, toti ani de munca. Asa ca, noi suntem de parere ca comemorarea acestui moment este ceva exceptional de important, iar placile noastre personalizate sunt o metoda excelenta pentru aceasta! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!