Top 10 idei de cadouri personalizate

Top 10 idei de cadouri personalizate

Top 10 idei de cadouri

 

  Nehotarat? Nu stii cu ce sa-i surprinzi pe cei dragi? In acest caz, nu dispera! Blogul surprizata este aici ca sa te inspire cu 10 dintre cele mai grozave cadouri personalizate pe care poti sa le daruiesti persoanelor ce conteaza cel mai mult pentru tine! 
 

  1. Lampile 3D Personalizate



 

  Aceasta lampa 3D are un design neted, memorabil si atragator! Nu numai ca poate sa fie personalizata dupa plac, dar de asemenea vine cu un set de LED-uri incorporate ce, odata pornite, vor crea un curcubeu miscator de culori ce se trece printr-o secventa automata prin urmatoarele culori:  rosu, verde, albastru, galben, mov, alb si cyan. De asemenea, culorile pot fi schimbate manual cu o atingere a unui buton. 
   Pentru doar 150 de lei de pe site-ul nostru, si tu poti sa capturezi orice moment dorit cu cea mai importanta persoana din viata ta intr-o forma stilizata, frumoasa si stralucitoare! Personalizeaza aceasta lampa si multe alte modele exact cum doresti ca sa fie cu adevarat a voastra! 

 

  2. Tricourile personalizate



  Un cadou clasic ce poate fi apreciat de oricine, de oriunde ar fi: tricoul personalizat! Tricourile noastru sunt facute din bumbac 100%; sunt comfortabile, usor de intretinut si vin in modele atat pentru dame si barbati. Print-ul este facut cu ajutorul imprimantelor digitale, direct in tesatura multumita tehnologiei imprimantelor noastre DTG (direct to garment printing), rezultand in culori intense si foarte rezistente in timp. Acest model de tricouri pentru cuplu poate fi gasit pe site, dar daca nu asta este ceea ce cauti, nu este problema: avem literalmente sute de modele de tricouri aici! 
 

  3. Plachete din sticla acrilica personalizate 




 

  Placheta personalizata este un cadou minunat ce poate fi personalizat de catre noi pentru tine in asa fel incat sa captureze cele mai memorabile momente sau cele mai calduroase si iubitoare mesaje. Acest cadou te ajuta sa le arati persoanelor dragi ceea ce simti intr-un mod sensibil, stilat si simplu ce, datorita sticlei acrilice rezistente din care este facuta placheta, va ramane cu ei o viata intreaga! 
 

  4. Bratari personalizate



 

  Bratari din argint, gravate cu laser si placate cu aur! Putem inscriptiona orice nume, simbol sau model doresti pe aceste bratari personalizate! Fiecare brățară este realizată manual și se poate regla cu nodurile glisante. Realizarea ingravari este facuta de cea mai noua tehnologie de gravat speciala pentru bijuterii, permitandu-ne sa va creem accesoriul de vis pentru cei mai iubiti oameni din viata ta! 
 

  5. Brichete personalizate


 

  Bricheta clasica zippo personalizata, rezistenta la vant, atragatoare si functionala este un cadou ideal pentru orice om ce doreste a colectiona bricheta stilizate si personalizate dar si foarte utile. Bricheta vine impachetata intr-o cutie cadou cu carcasa din otel speciala pentru acest tip de bricheta pentru a fi purtata in siguranta. 
  Acestea sunt brichete reîncărcabile, ceea ce înseamnă ca pot fi folozite de nenumarate ori, potential pe viata daca este purtata si folosita cu atentie. 
 

  6. Cutii de vin


 

  Cu toti putem aprecia un vin bun si o prezentare si mai buna--asa ca, de ce sa nu daruiesti o sticla de vin ce vine intr-o cutie facuta express pentru oricine vrei tu! Datorita imprimantelor noastre UV (cu lumina ultravioleta), noi va putem imprima orice doriti cu mare usurinta pe o cutie de vin, ce, impreuna cu clasica bautura insasi, va fi servita de o ocazie importanta unei persoane si mai importanta!   
 

   7. Brelocuri personalizate


 

 Esti in cautarea cadoului perfect pe care sa il oferi persoanei dragi tie? Ei bine, un breloc personalizat va fi mereu o idee buna pentru un cadou ce-l poti avea mereu cu tine. Ideale mai ales pentru soferi si oameni ce sunt plecati mult de acasa si vor ceva sa le aminteasca de cei dragi, oricat de departe de ei ar fi.
 

8. Ceasuri personalizate


 

  In ziua de astazi, trebuie mereu sa ai vedere ce faci cu timpul tau si cine sunt oameni importanti din viata ta, fie ei prieteni, familie sau parteneri de viata. In acest scop, pentru a nu-ti scapa din priviri nici una nici alta, iti prezentam acest ceas personalizat! Nu o sa pierzi din priviri nici timpul zilei, dar nici ceea ce conteaza cel mai mult: conexiunile pe care ti le-ai facut de-a lungul vieti. 
  Sa nu mai spunem de multitudinea de modele si vartii de ceasuri personalizate de care dispunem! Suntem siguri ca unul dintre ele iti va fi pe plac. 

 

9. Perne personalizate


 

  Ce este mai bine decat atunci cand ii ai pe cei dragi aproape de tine, si atunci cand te au si ei aproape de ei?
   Nimic nu este mai important decat familia si prieteni, si noi cei de la surprizata.ro suntem 100% de acord cu aceasta ideea! De aceea, iti sugeram precum idee de cadou pernele noastre personalizate! Facute din materiale comfortabile, usor de curatat si rezistente in timp, pernele noastre pot fi personalizate cu pozele celor dragi si orice mesaj super calduros vrei sa le transmiti!

 


  10. Cani personalizate


    Canile sunt un cadou clasic, simplu si util ce pot fi apreciate de oricine. Asa ca, de ce sa nu le oferi celor dragi o cana facuta numai si numai pentru ei? Noi putem sa luam o cana oarecare si sa o transformam intr-un cadou unic, personalizat pentru oricine si pentru orice ocazie, doar pentru tine si pentru cei ce inseamna cel mai mult pentru tine! 
 

    
  


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!