The Bureau XCOM Declassified Review #ActivisionBoycottEmisiunea difuzata in fiecare Joi pe TVR HD la ora 22.00 si in fiecare Sambata pe TVR 2 la ora 09.00

Concurs Zilnic Areal: http://www.arealit.tv/concurs-zilnic-areal/

Noul Site Areal http://www.arealit.tv/
Facebook http:///www.facebook.com/Fan.ZonaIT.
Twitter : http://twitter.com/AndreiEne

Seria X-Com, respectiv seria UFO sunt de departe cele mai cunoscute si longevive serii de jocuri tactice, oferind jucatorului o groaza de optiuni si revolutionanad industria strategiilor pe ture de la titlu la titlu. Eu unul am crescut cu UFO Enemy Unknown al celor de la MicroProse, fiind unul dintre acele jocuri in care am pierdut zeci de ore incercand sa termin anumite misiuni cu zero victime in echipa. Cu timpul, acest gen de jocuri au fost uitate, doar un numar mic de oameni aducandu-si aminte de ele. Totusi, spre fericirea mea, succesul lui X-Com Enemy Unknown de anul trecut le-a adus aminte celor de la 2K ca acest tip de gameplay este inca agreeat, dovada ca X-Com the Bureau a fost transformat dintr-un first persson shooter, intr-un 3rd persson shooter, cu ceva elemente de tactica ici si colo. Din pacate asta nu este un semn bun, avand in vedere ca mai toate jocurile care au un ciclu de dezvoltare … chiaun cred ca este cuvantul, si sunt private de identitatea initiala nu sunt cele mai de succes titluri. Daca este asa sau nu, ramane sa vedem in review-ul lui The Bureau: XCOM Declassified

Daca doriti sa sustineti Zon@ in boicotul activ impotriva companiei puteti face urmatoarele doua lucruri:

1: Intrebati pe twitter @Activision cu Hash tag-ul #ActivisionBoycott de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

2: Intrebati pe facebook de ce de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

https://www.facebook.com/ActivisionAssist?ref=br_rs

3: In semn de solidaritate cu Zon@ boicotati lansarile jocurilor publicate de catre Blizzard sau Activision!

Multimim pentru intelegere!

A kind reminder to Activision. This video doesn’t contain any copyright material owned by the company in cause. Any attempt to take down, copyright strike, or alter this video in any shape or form will result in a LAW SUIT! It is our right to express our disapproval of the tactics you use, and we intend to use it.

Categorie:

Jocuri

Parerea ta despre acest film

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

*

5 − four =