Splinter Cell Blacklist Review #ActivisionBoycottEmisiunea difuzata in fiecare Joi pe TVR HD la ora 22.00 si in fiecare Sambata pe TVR 2 la ora 09.00

Concurs Zilnic Areal: http://www.arealit.tv/concurs-zilnic-areal/

Noul Site Areal http://www.arealit.tv/
Facebook http:///www.facebook.com/Fan.ZonaIT.
Twitter : http://twitter.com/AndreiEne

In ultimii ani, am cam dus lipsa de jocuri cu spioni si agenti super secreti care fac parte dintr-un departament obscur al Statelor Unite sau al Angliei. Bine, mai putin al Angliei. Nu de alta, dar daca nu flutura mandru steagul american in spatele personajului dupa ce a pus la pamant o intreaga armata, parca nu se vinde bine. Oricum, acest gen de povesti au fost abordate si dezbatute in cartile lui Tom Clancy. Carti, care evident, au fost adaptate de Ubisoft in jocuri, una dintre seriile arhi-cunoscute fiind Splinter Cell, un joc care de la Pandora Tomorrow a luat-o pe aratura, semanand mai mult cu un shooter 3rd person, decat cu un Stealth game veritabil. Asta nu inseamna ca ultimul joc din serie, Conviction, a fost un joc mediocru, doar ca s-a indepartat foarte mult de la formula originala, lucru pe care Blacklist doreste sa il indrepte. Daca reuseste sau nu, ramane de vazut!

Daca doriti sa sustineti Zon@ in boicotul activ impotriva companiei puteti face urmatoarele doua lucruri:

1: Intrebati pe twitter @Activision cu Hash tag-ul #ActivisionBoycott de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

2: Intrebati pe facebook de ce de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

https://www.facebook.com/ActivisionAssist?ref=br_rs

3: In semn de solidaritate cu Zon@ boicotati lansarile jocurilor publicate de catre Blizzard sau Activision!

Multimim pentru intelegere!

A kind reminder to Activision. This video doesn’t contain any copyright material owned by the company in cause. Any attempt to take down, copyright strike, or alter this video in any shape or form will result in a LAW SUIT! It is our right to express our disapproval of the tactics you use, and we intend to use it.

Categorie:

Jocuri

Parerea ta despre acest film

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

*

seven − three =