Rayman Legends Video Review #ActivisionBoycottEmisiunea difuzata in fiecare Joi pe TVR HD la ora 22.00 si in fiecare Sambata pe TVR 2 la ora 09.00

Facebook http:///www.facebook.com/Fan.ZonaIT
Noul Site Areal http://www.arealit.tv/
Twitter : http://twitter.com/AndreiEne

Concurs Zilnic Areal: http://www.arealit.tv/concurs-zilnic-areal/

De la un titlu exclusiv pentru Nintendo WiiU, la ceea ce am primit, Rayman Legends este de departe unul dintre cele mai distractive platformere pe care le-am incercat de la Rayman Origins. Stiu, este vorba de un joc din aceeasi serie, dar cu exceptia catorva platformere, producatorii nu au oferit prea multe jocuri din acest gen in anul 2013, gen care a fost painea multor publisheri o lunga perioada de timp, dovada ca inca exista fani pentru un stil de joc bazat pe viteza de reactie si memorarea in detaliu a unui nivel care ti-a mancat zilele.

Daca doriti sa sustineti Zon@ in boicotul activ impotriva companiei puteti face urmatoarele doua lucruri:

1: Intrebati pe twitter @Activision cu Hash tag-ul #ActivisionBoycott de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

2: Intrebati pe facebook de ce de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

https://www.facebook.com/ActivisionAssist?ref=br_rs

3: In semn de solidaritate cu Zon@ boicotati lansarile jocurilor publicate de catre Blizzard sau Activision!

Multimim pentru intelegere!

A kind reminder to Activision. This video doesn’t contain any copyright material owned by the company in cause. Any attempt to take down, copyright strike, or alter this video in any shape or form will result in a LAW SUIT! It is our right to express our disapproval of the tactics you use, and we intend to use it.

Categorie:

Jocuri

Parerea ta despre acest film

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

*

1 × five =