Lost Planet 3 Review #ActivisionBoycottEmisiunea difuzata in fiecare Joi pe TVR HD la ora 22.00 si in fiecare Sambata pe TVR 2 la ora 09.00

Noul Site Areal http://www.arealit.tv
Facebook http:///www.facebook.com/Fan.ZonaIT
Twitter : http://twitter.com/AndreiEne

Nu stiu altii cum sunt, dar eu unul cand ma gandesc la ganganii intergalactice de proportii gigantice doua lucruri imi vin in minte. Godzilla care distruge un orasel generic din Japonia si primul joc Lost Planet. De ce doar primul joc? Pentru ca al doilea, cu toate ca avea gandaci cat casa, parca nu era manat de o poveste de care jucatorul sa se ataseze, Capcom cautand cu acest titlu sa ofere o experienta bazata pe elementul cooperativ. In fine, sa zicem ca al doilea joc nu prea mi-a incantat inimioara de gamer macelar de crocobauri intergalactici. Drept urmare, anuntul lui Lost Planet 3 nu mi-a picat tocmai bine, mai ales ca in trecut, Capcom, au dovedit ca asi la macelarit francize folosind cuvantul prequel! Vezi Bionic Comando pentru mai multe detalii. Ei bine, Lost Planet 3 a ajuns sub lupa si hai sa vedem ce are de oferit. Este el tot o dezamagire demna de rosii stricate, sau mai exista o speranta pentru aceasta serie.

Concurs Zilnic Areal: http://www.arealit.tv/concurs-zilnic-areal/

Daca doriti sa sustineti Zon@ in boicotul activ impotriva companiei puteti face urmatoarele doua lucruri:

1: Intrebati pe twitter @Activision cu Hash tag-ul #ActivisionBoycott de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

2: Intrebati pe facebook de ce de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

https://www.facebook.com/ActivisionAssist?ref=br_rs

3: In semn de solidaritate cu Zon@ boicotati lansarile jocurilor publicate de catre Blizzard sau Activision!

Multimim pentru intelegere!

A kind reminder to Activision. This video doesn’t contain any copyright material owned by the company in cause. Any attempt to take down, copyright strike, or alter this video in any shape or form will result in a LAW SUIT! It is our right to express our disapproval of the tactics you use, and we intend to use it.

Categorie:

Jocuri

Parerea ta despre acest film

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

*

11 − 5 =