Joc Gratuit War of the Roses #ActivisionBoycottEmisiunea difuzata in fiecare Joi pe TVR HD la ora 22.00 si in fiecare Sambata pe TVR 2 la ora 09.00

Link catre joc: http://store.steampowered.com/app/42160/

In urma cu un an, War of the Roses si Chivalry se intreceau pentru titlul de cel mai popular simulator de lupta medievala, Chivalry, cu toate ca inferior din anumite puncte de vedere, castigand lupta. Ei bine, Paradox au apucat-o pe un drum destul de interesant, oferind incepand cu aceasta saptamana, War of the Roses fiind oferit gratuit prin Steam. Din pacate nu este chiar totalmente gratuit, ci mai mult un demo daca doriti al experientei pe care jocul doreste sa o ofere jucatorului, titlul fiind disponbil pentru 20 de euro ca produs finit. Asa ca ne-am decis sa aruncam o privire atenta asupra acestui titlu si sa analizam daca merita sau nu sa descarcati acest titlu.

Facebook http:///www.facebook.com/Fan.ZonaIT.
Twitter : http://twitter.com/AndreiEne

Daca doriti sa sustineti Zon@ in boicotul activ impotriva companiei puteti face urmatoarele doua lucruri:

1: Intrebati pe twitter @Activision cu Hash tag-ul #ActivisionBoycott de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

2: Intrebati pe facebook de ce de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

https://www.facebook.com/pages/Activision/113122585369423

3: In semn de solidaritate cu Zon@ boicotati lansarile jocurilor publicate de catre Blizzard sau Activision!

Multimim pentru intelegere!

A kind reminder to Activision. This video doesn’t contain any copyright material owned by the company in cause. Any attempt to take down, copyright strike, or alter this video in any shape or form will result in a LAW SUIT! It is our right to express our disapproval of the tactics you use, and we intend to use it.

Categorie:

Jocuri

Parerea ta despre acest film

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

*

17 + seventeen =