Joc Gratuit: Elsword Online #ActivisionBoycottEmisiunea difuzata in fiecare Joi pe TVR HD la ora 22.00 si in fiecare Sambata pe TVR 2 la ora 09.00

Concurs Zilnic Areal: http://www.arealit.tv/concurs-zilnic-areal/

Link catre joc: http://store.steampowered.com/app/237310/?l=romanian

Noul Site Areal http://www.arealit.tv/
Facebook http:///www.facebook.com/Fan.ZonaIT.
Twitter : http://twitter.com/AndreiEne

Jocurile 2D Side Scoller Beat Them Up sunt una dintre placerile mele bolnavicioase, lucru in mare parte datorat jocurilor precum Streets of Rage. Jocul gratuit de aceasta saptamana pe care il propun este Elsword, un MMO side scroller corean care imbina cu succes, as putea, spune elemente din Maple Story cu luptele de pe vremea consolelor de 16 biti, oferindu-i o fateta interesanta acestui tip de joc online.

Daca doriti sa sustineti Zon@ in boicotul activ impotriva companiei puteti face urmatoarele doua lucruri:

1: Intrebati pe twitter @Activision cu Hash tag-ul #ActivisionBoycott de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

2: Intrebati pe facebook de ce de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

https://www.facebook.com/ActivisionAssist?ref=br_rs

3: In semn de solidaritate cu Zon@ boicotati lansarile jocurilor publicate de catre Blizzard sau Activision!

Multimim pentru intelegere!

A kind reminder to Activision. This video doesn’t contain any copyright material owned by the company in cause. Any attempt to take down, copyright strike, or alter this video in any shape or form will result in a LAW SUIT! It is our right to express our disapproval of the tactics you use, and we intend to use it.

Categorie:

Jocuri

Parerea ta despre acest film

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

*

sixteen + two =