DuckTales Remastered Review #ActivisionBoycottEmisiunea difuzata in fiecare Joi pe TVR HD la ora 22.00 si in fiecare Sambata pe TVR 2 la ora 09.00

DuckTales Remastered arata exceptional. Nu serios… jocul arata foarte bine. Pentru un joc refacut de la zero, combinatia de 3D cu 2D face cinste originalului. In cateva cazuri o sa ai impresia ca te joci intr-un desen animat, atat de bine arata. Sigur, sunt cateva probleme cu animatiile de atac, dar per total arata exceptional. Singura problema este imposibilitatea de a trece peste anumite scene cinematice. Poti sa sari peste ele, dar trebuie sa iesi in meniul jocului si sa selectezi Skip, lucru care nu prea incanta pe nimeni.

Facebook http:///www.facebook.com/Fan.ZonaIT.
Twitter : http://twitter.com/AndreiEne

Daca doriti sa sustineti Zon@ in boicotul activ impotriva companiei puteti face urmatoarele doua lucruri:

1: Intrebati pe twitter @Activision cu Hash tag-ul #ActivisionBoycott de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

2: Intrebati pe facebook de ce de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

https://www.facebook.com/pages/Activision/113122585369423

3: In semn de solidaritate cu Zon@ boicotati lansarile jocurilor publicate de catre Blizzard sau Activision!

Multimim pentru intelegere!

A kind reminder to Activision. This video doesn’t contain any copyright material owned by the company in cause. Any attempt to take down, copyright strike, or alter this video in any shape or form will result in a LAW SUIT! It is our right to express our disapproval of the tactics you use, and we intend to use it.

Categorie:

Jocuri

Parerea ta despre acest film

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

*

2 × five =