Castlevania Lords of Shadows Review #ActivisionBoycottEmisiunea difuzata in fiecare Joi pe TVR HD la ora 22.00 si in fiecare Sambata pe TVR 2 la ora 09.00

Concurs Zilnic Areal: http://www.arealit.tv/concurs-zilnic-areal/

Noul Site Areal http://www.arealit.tv/
Facebook http:///www.facebook.com/Fan.ZonaIT.
Twitter : http://twitter.com/AndreiEne

Nu am ascuns faptul ca sunt un fan destul de mare al seriei Castlevania, fiind unul dintre jocurile cu care mi-am ocupat copilaria si o mare parte din pubertate, Konami realizand in esenta unul dintre cele mai cunoscute side scrolare. Ei bine, in 2010, am avut parte de Lords of Shadows, un joc care la vremea aceea avea aportul lui Hideo Kojima, lucru rau sau prost, in functie de cum privesti situatia. Cert este ca Lords of Shadows este un joc bun, si, tocami a venit pe PC. Motiv pentru care o privire atenta asurpa acestuia fiind necesara.

Daca doriti sa sustineti Zon@ in boicotul activ impotriva companiei puteti face urmatoarele doua lucruri:

1: Intrebati pe twitter @Activision cu Hash tag-ul #ActivisionBoycott de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

2: Intrebati pe facebook de ce de ce o emisiune televizata nu are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si este sanctionata cu un copyright strike!

https://www.facebook.com/ActivisionAssist?ref=br_rs

3: In semn de solidaritate cu Zon@ boicotati lansarile jocurilor publicate de catre Blizzard sau Activision!

Multimim pentru intelegere!

A kind reminder to Activision. This video doesn’t contain any copyright material owned by the company in cause. Any attempt to take down, copyright strike, or alter this video in any shape or form will result in a LAW SUIT! It is our right to express our disapproval of the tactics you use, and we intend to use it.

Categorie:

Jocuri

Parerea ta despre acest film

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

*

eleven − four =